Goede gronden

...om lektesten uit te laten voeren
Storingen in uw proces kunnen leiden tot productieverlies, verminderde productkwaliteit, milieuschade en gevaarlijke situaties. Dus is het zaak om deze te voorkomen of tot een minimum te beperken.
DCI Meettechniek laat wat dat betreft niets aan het toeval over. Wij zijn gespecialiseerd in lektest met tracergas (helium, waterstof en halogenen). Dankzij zelf ontwikkelde testmethoden is DCI al jaren in staat om zelfs tijdens bedrijf lektesten uit te voeren. Een effectieve samenwerking tussen onze R&D afdeling en onze ervaren inspecteurs garandeert een optimaal resultaat.
Levert uw installatie een verminderd rendement? Degradeert uw product door luchtinbreuk of interne lekkage? Hebben veiligheid en het milieu bij u de hoogste prioriteit? Lektesten biedt zekerheden en levert informatie om uw proces te optimaliseren.
Met preventief lektesten neemt u het zekere voor het onzekere. U voorkomt zo verrassingen tijdens productie of bij de oplevering van een installatie.
Projectmanagement op het gebied van lektesten voeren wij uit in de breedste zin van het woord. DCI Meettechniek beschikt over een grote groep gecertificeerde inspecteurs (level 1, 2 en 3).

 

Offerte aanvragen