Voordelen

Maatwerk
Wat is precies uw vraagstelling? Welke meetmethode sluit daarop aan? Hoe kan deze het beste worden toegepast?
Uw situatie is uniek en vraagt om een eigen benadering. De medewerkers van DCI weten dat als geen ander. Hoe meer we weten, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Daarom luisteren we, leven we ons in en verdiepen we ons in uw situatie. We bekijken uw vraag niet alleen vanuit de delen maar ook vanuit het grotere geheel.

 

Bij iedere opdracht kunnen we teruggrijpen naar eerdere onderzoeken en data. Meedenken en creativiteit krijgen inhoud. Dit leidt veelal tot verrassende inzichten. Alle leiden tot een methodiek om problemen te lokaliseren of te voorkomen. Het onderhoud kunt u beheersbaar maken.
Bij DCI sporen we niet alleen lekkages op maar kunnen we ook potentiële problemen aangeven. We beginnen met een analyse en eindigen met een gedegen rapportage. Een terugkoppeling van resultaten en advies zijn daarbij inbegrepen.

 

Rendement
Wat kost een meting? U krijgt een indruk van de opbrengsten als u die vraag omdraait. Wat kost een dag productieverlies? De prijs/kwaliteitverhouding van onze inzet is realistisch en meer dan verantwoord.
De opbrengsten passen in de gedachte van goed werkgeverschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen, met meerwaarde voor uw medewerkers en het milieu. En ook bedrijfseconomisch zijn uw perspectieven interessant. Dankzij metingen kunt u aanzienlijke besparingen en rendementsverbeteringen realiseren.
Iedere meting wordt efficiënt uitgevoerd, wat eveneens doorwerkt in de kosten. Door een exacte lokalisatie duurt een eventuele stop nooit langer dan strikt noodzakelijk. Bij on-stream lektesten kan uw proces zelfs gewoon doorgaan. Zonder onderbrekingen.

 

Totaaloplossingen

Als onderdeel van ApplusRTD, kan DCI Meettechniek meer bieden dan alleen de inhoud van haar eigen dienstenpakket. Gesteund door een internationaal netwerk van inspectieprofessionals kunnen wij u overal ter wereld van dienst zijn. Hierdoor hoeft u als klant niet meerdere kanalen te bezoeken om een totaalpakket aan inspectieservices in te richten. Ook hier speelt maatwerk een belangrijke rol. Zo bent u als klant altijd verzekerd van de meest passende inspectietechniek voor uw specifieke meetvraagstuk.  

 

Meer weten over ApplusRTD?  www.applusrtd.com   

                                                                                                                                              

Logo applusrtd